Direktlänk till inlägg 13 januari 2011
...och om det inte var för att jag har en väldigt mastig tryffelkaka i kylen, samt muffins och kakor som vill bli uppätna en av varje för varje dag, så skulle jag ha slagit till och bakat semmelbullar. Men det går inte, någon måtta måste det vara. En sak i taget, jag hade glömt att efter Nyår kommer semmeltider. Jag tror jag måste skriva in det i almanackan för nästa år. För det är onödigt att vänta med semmelätandet, man måste passa på då det inte går att dra ut på det hur länge som helst sedan. När februari är slut måste man säga farväl till semlorna, vilket till slut brukar vara ganska enkelt då semmelsuget sakta dör ut. Så...alltså, hög tid att börja. Förra året tror jag att jag länkade till receptet. Här länkar jag till mitt förra inlägg (snacka om sjuuukt god min semla ser ut) och tills jag har en egen nybakad semla att visa upp så lånar jag lite bilder från nätet att förlora sig i. Fullkomligt slurp.
Detta är en rätt som är helt okej och som man väl kan göra en gång per år eller så för variationens skull. Jag åt en bönsallad till. Pastagratäng m blomkål och broccoli pasta i någon form blomkålsbuketter broccolibucetter riven ost ...
jag ska komma med ett nytt recept. Men jag ska göra det väldigt enkelt och bara kopiera receptet. För min kamera har jag tappat i golvet och den tar man inga bilder med längre, varken fula eller fina. Receptet fann jag på en känd pysselamerikanskas s...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 | 14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
31 |
|||||||||
|