Direktlänk till inlägg 22 mars 2011
Ja, jag gjorde som de rekommenderar på paketet. Serverade till Ratatouille.
Tyckte korven var riktigt bra. Helt godkänt från mig.
Ratatouille
2 stora lökar
2 paprikor
1 zuccini
1 aubergine
2-4 vitlökar
2 askar krossade tomater
salt o peppar
Oregano
Hacka lök o skär övrigt i bitar. Jag föredrar auberginen i tunna bitar, annars gillar jag den inte alls. Stek på lite innan du häller på krossade tomaterna och pressad vitlök. Krydda. Kanske en dl vatten på det o låt koka under lock 15 minuter. Sedan utan lock 10 minuter till.
Stek på körven o låt dig väl smaka.
Detta är en rätt som är helt okej och som man väl kan göra en gång per år eller så för variationens skull. Jag åt en bönsallad till. Pastagratäng m blomkål och broccoli pasta i någon form blomkålsbuketter broccolibucetter riven ost ...
jag ska komma med ett nytt recept. Men jag ska göra det väldigt enkelt och bara kopiera receptet. För min kamera har jag tappat i golvet och den tar man inga bilder med längre, varken fula eller fina. Receptet fann jag på en känd pysselamerikanskas s...
...och om det inte var för att jag har en väldigt mastig tryffelkaka i kylen, samt muffins och kakor som vill bli uppätna en av varje för varje dag, så skulle jag ha slagit till och bakat semmelbullar. Men det går inte, någon måtta m...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 | 16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|