Direktlänk till inlägg 2 januari 2009
Den här kommer lite sent ut, skulle väl ha lagts ut närmre kring jul. Men än finns det färsk grönkål uti affär'n, skynda skynda och köp och gör en härlig sallad. Jag äter alltid denn kring jul, så den får hamna under jul-rubriken.
Bulgursallad med grönkål
Koka bulgur i buljong
Hacka rejält med färsk grönkål
Skär coctailtomater i halvor
Hacka gul paprika
Blanda samman och häll över salladen
3 msk citronsaft
3 msk olivolja
1 pressad vitlöksklyfta
salt och peppar
Strö över hackad mandel och rejält med svarta kalamataoliver
Detta är en rätt som är helt okej och som man väl kan göra en gång per år eller så för variationens skull. Jag åt en bönsallad till. Pastagratäng m blomkål och broccoli pasta i någon form blomkålsbuketter broccolibucetter riven ost ...
jag ska komma med ett nytt recept. Men jag ska göra det väldigt enkelt och bara kopiera receptet. För min kamera har jag tappat i golvet och den tar man inga bilder med längre, varken fula eller fina. Receptet fann jag på en känd pysselamerikanskas s...
...och om det inte var för att jag har en väldigt mastig tryffelkaka i kylen, samt muffins och kakor som vill bli uppätna en av varje för varje dag, så skulle jag ha slagit till och bakat semmelbullar. Men det går inte, någon måtta m...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|