Direktlänk till inlägg 28 december 2008
Läser just nu en väldigt intressant bok som jag verkligen kan rekommendera alla er som är någorlunda intresserad av vad ni stoppar i er. Jag tyckte jag hade rätt bra koll innan, men nu känns det som att det får bli ännu mer lus-läsning vid mathyllorna. Och förstås, fortsätta med så mycket naturliga råvaror som möjligt. Ska försöka fokusera mer åt det hållet inför året som kommer. Mera mat och mera nyttigt!! Visst??!
Författaren säger att om han måste välja ut ett e-nummer han vill varna för så är det (e 126). Detta för jag vidare. Då vet ni...när ni handlar...vad ni till att börja med ska undvika. Sen kan man ju alltid försöka undvika de andra e-na också. Vi kan göra så här:
Ge mig ett e-nummer och jag ska säga dig vad det är.
Detta är en rätt som är helt okej och som man väl kan göra en gång per år eller så för variationens skull. Jag åt en bönsallad till. Pastagratäng m blomkål och broccoli pasta i någon form blomkålsbuketter broccolibucetter riven ost ...
jag ska komma med ett nytt recept. Men jag ska göra det väldigt enkelt och bara kopiera receptet. För min kamera har jag tappat i golvet och den tar man inga bilder med längre, varken fula eller fina. Receptet fann jag på en känd pysselamerikanskas s...
...och om det inte var för att jag har en väldigt mastig tryffelkaka i kylen, samt muffins och kakor som vill bli uppätna en av varje för varje dag, så skulle jag ha slagit till och bakat semmelbullar. Men det går inte, någon måtta m...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 | 10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 | 16 |
17 | 18 |
19 |
20 | 21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 | |||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|