Direktlänk till inlägg 17 augusti 2007
Ibland tror jag inte att det kan kallas recept bara för att det är något jag slängt ihop. Men det här blev ju så gott, så jag vill gärna komma ihåg vad det var jag gjorde och följdaktligen skriver jag upp det här. Igår åt jag det till ris och idag till pasta. Fungerar lika bra med båda. Lite choklad som efterrätt och sedan bär det iväg till parkteatern.
Pastasås/Risröra
1 purjolök, delas på fyra o skivas
8-10 champinjoner, delas och skivas
3/4 zuccini, i bitar
1 röd paprika i bitar
1 vitlöksklyfta, pressad
Fräs detta med lite olja.
Krydda med en hel del curry, en liten del citronpeppar, salt och svartpeppar.
Häll på 1-2 dl vatten och 2 tsk grönsaksfond. Lägg i 1 1/2-2 dl black-eye bönor och kort därefter 1/2-1 burk creme fraice. Servera med pasta eller ris.
Detta är en rätt som är helt okej och som man väl kan göra en gång per år eller så för variationens skull. Jag åt en bönsallad till. Pastagratäng m blomkål och broccoli pasta i någon form blomkålsbuketter broccolibucetter riven ost ...
jag ska komma med ett nytt recept. Men jag ska göra det väldigt enkelt och bara kopiera receptet. För min kamera har jag tappat i golvet och den tar man inga bilder med längre, varken fula eller fina. Receptet fann jag på en känd pysselamerikanskas s...
...och om det inte var för att jag har en väldigt mastig tryffelkaka i kylen, samt muffins och kakor som vill bli uppätna en av varje för varje dag, så skulle jag ha slagit till och bakat semmelbullar. Men det går inte, någon måtta m...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | 5 | |||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 | 12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 | 17 | 18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|